Masz wgniecone czy tylko zarysowane?
jadaniel pisze: dziś o 18.00 fiut angol na skrzyżowaniu/rondzie zahaczył mnie przodem z prawej na wysokości moich drzwi i wmawia mi że to moja wina , pały były ale winnych nie orzekli będzie walka przez ubezpieczalnie![]()
![]()
k... twa mac
zapomniałeś o cewce, czujniku podciśnienia, zaworku pcv, szczelności dolotu, generalnie przyczyn może być wiele ale sprawdź to co napisałem. Cewkę możliwe, że napasujesz od Espero czy jakiegoś innego opla, najlepiej wypożycz na podmianęjurgen pisze:Wmiana filtrów, świec, kabli w pączku i zero poprawy jak gasnął tak gaśnie, do tego zaczęła szaleć skrzynia OMG.Współczuje Danielu z powodu uszkodzenia gabloty
no niestety ale ja nie mam żadnych świadków (jechałem sam ) i kolejne niestety świadka ma angol bo jechał z zoną , która była jeszcze bardziej stanowcza ze to moja wina niż on ,RadAg! pisze:Niewesoło... Masz jakichś świadków? Masz prawo do jednej bezpłatnej porady prawnej w ramach legal aid czy jakoś tak. W najbliższym sądzie powiedzą ci jak ją uzyskać. Mogę też polecić adwokata, który prowadził moją sprawę na Man, pewnie specjalnie nie będzie się fatygował do Peterborough ale może kogoś polecić
Masz wgniecone czy tylko zarysowane?
Dzięki Karlone za sugestieKARLone pisze:zapomniałeś o cewce, czujniku podciśnienia, zaworku pcv, szczelności dolotu, generalnie przyczyn może być wiele ale sprawdź to co napisałem. Cewkę możliwe, że napasujesz od Espero czy jakiegoś innego opla, najlepiej wypożycz na podmianęjurgen pisze:Wmiana filtrów, świec, kabli w pączku i zero poprawy jak gasnął tak gaśnie, do tego zaczęła szaleć skrzynia OMG.Współczuje Danielu z powodu uszkodzenia gabloty.
na tym aucie nie ubezpieczalem znizek bo 100 wiecej to prawie polowa calej sumy ubezp. ale mam wykupione pelne ubezp. tylko chodzi o to aby nie stracic tego co mam i naprawic fure na koszt sprawcy nie moj .obrus pisze:To ty nie masz Fula z ubezpieczeniem znizek,przeciez to 100 wiecej