Wczoraj pojechałem do biedronki. Wysiadając patrzę , a tu podjeżdża policja. W pierwszej chwili lekki niepokój, ale jak zobaczyłem uśmiech na twarzy policjanta, to luz. Spytał czy koguty działają, mówię że nie. On: - Szkoda. Jeszcze chwilę pogadalim , i pojechali. Taka przygoda z policją, kolejna.
Mam pytanie do posiadaczy "Uzbrojonych" radiowzów CVPI. Gdzie macie zamontowany głośnik syreny. Bo nie za bardzo widzę miejsce na przykręcenie tego ustrojstwa. Mam Federal Signal Dynamax 100W taki płaski.
Ja dorabiałem uchwyt na głośnik z blachy 2mm. W kształcie schodka. Mocowany był do belki/wzmocnienia na pasie przednim, pod tą czarną atrapą pod którą są lampy od góry, na 2 śruby, schodził niżej przed chłodnicą a za grillem honeycomb - tam jest mnóstwo wolnej przestrzeni i do tego był przykręcony głośnik. Proste, tanie i skuteczne rozwiazanie.
Radek, mówisz o plastikowym wzmocnieniu pasa przedniego tak zaraz za grillem u góry? Bo Chris Fix właśnie tam montował. A ja mam wątpliwości czy to nie pęknie, bo to przecież plastik.
Szperacz popsuli i zdjąłem, a push bar nie montuje, bo NYPD miało takie małe (które średnio mi sie podobają) albo nie miały wcale. Wprawdzie spot light też nie mieli, bo funkcję tą mają właśnie koguty (można nimi manualnie obracać dookoła).