Zastanów się kolego co piszesz zanim zaczniesz oczerniać ludzi. Dobrze że w twoim przypadku to najzwyklejsza niewiedza anie złośliwość/zawiść. Już tłumaczę choć gościa z Lincolna nie znam chyba: w naszym kochanym kraju ustawodawca przewidział taki sam kolor tablic rejestracyjnych tak dla samochodów zabytkowych jak i kolekcjonerskich a Ty mieszasz te dwa pojęcia. Pamiętaj że pojazd kolekcjonerski nie jest równoznaczny z zabytkowym!!! Pojazdem kolekcjonerskim może być np nowa CVPI zakupiona przeze mnie. Dlaczego? Ano dlatego że mam już jeden radiowóz i ten drugi jest uzupełnieniem kolekcji. Pojazd takowy przechodzi odprawę celną jak normalny samochód czyli bez żadnych ulg ale opiniować go już nie musi konserwator oskarżany przez Ciebie że pochodzi z łapanki ulicznej tylko normalny rzeczoznawca samochodowy. A rzeczony kolo od Lincolnów posiada ich cały przekrój modelowy więc jak najbardziej należą mu się żółte tablicekecaj73 pisze:cwaniactwo, niedowartościowanie...?
w tym kochanym kraju nic mnie już nie dziwi![]()
zajebytkowe daemblu dresowe
kolekcjoner pełną gębą, ma nawet zwykłego poldka z 1987
nie ma co, konserwator który to zaopiniował na zabytek to chyba jakiś człowieczek z łapanki z ulicy...
zawsze przy sobie mam coś do pałowania...
Pozdrawiam
duke